The only
Way is UP.

Of we het nou willen of niet: we laten allemaal onze voetafdruk achter op onze mooie planeet.
Uit liefde voor de natuur zijn we op zoek gegaan naar de beste schoen die onze aarde het minst belast. Uit die wens is UP geboren: eco-friendly shoes for positive people.
De reis naar een duurzame wereld is lang, maar samen zetten we de eerste stap.

Bij alle gebruikte materialen en verpakkingen proberen we een zo duurzaam mogelijke optie te kiezen. Niet alleen uit noodzaak, maar ook als signaal naar de wereld: de duurzame opties zijn er. Laten we ze ontdekken en gebruiken.

Materials matter.

Voor de beste wol moet je down under zijn. Daarom kiezen we voor Australische merinowol: vocht afdrijvend en super comfortabel. Bovendien houdt het je voeten koel in de zomer en warm in de winter.

LEES MEER

UP
Social Club.

Los van de aarde vinden we het ook belangrijk zorg te dragen voor haar bewoners. Daarom steunen we UP, een stichting die mensen met een verstandelijke beperking helpt mee te draaien in de maatschappij door ze een uitdagende dagbesteding te geven.
Naast de gebruikelijke werk-, sport- en spelactiviteiten worden de mensen bij UP actief betrokken bij het creatieproces van de schoenen.

Per verkocht paar gaat vier euro naar de stichting zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelingen in een veilige en uitdagende omgeving.

Meer weten? Bezoek UP Social Club

Let’s get social and follow @upshoewear